Ki az az ismerőseitek közül, aki szerintetek a legegészségtelenebbül étkezik? Miből állnak az étkezései?
Kb. az ismerőseim 70-80%-a... Mindig mindenki fehér kenyeret, pékterméket, fornettit, stb.. töm kétpofára, meg a vacak vajkrémek, felvágottak kilóra hetente. Cukros üdítőket isznak, ha fogyasztanak is valami főtt ételt, akkor azt iszonyat mennyiségű zsírban/olajban sütve, agyon fűszerezve, sózva. A magyar ember szereti a zsíros húsokat, szalonna, és társai hulladék kajákat. Energia italok, kávé mindenki kezében. Undorítóak.
És akkor én vagyok megszólva, hogy a teljes kiőrlésű kenyértől (ha kenyeret eszek akkor csak ilyet), csapvíztől (csak azt iszom), a sok hústól (csirke,marha, pulyka, sertés szárazabb részei, tengeri hal nagy ritkán), zabtól, rizstől (legjobb min. szénhidrát források), sovány túrótól, sajttól (mert az agyon tejzsírozott, tejcukrozott az igaz...), rengeteg zöldségtől (nagyrészt brokkoli, saláta, de paradicsomtól kezdve paprikán át a káposztáig bármi mehet) leszakad a veséd, tönkremegy a májad, kilyukad a gyomrod, rákos leszel, stb... Miért nem eszek én is normálisan, szalámis zsömlét, estére kis szalonnát tepertővel kenyérrel, reggelire meg agyon cukrozott gabonapelyhet agyontejzsírozott tejjel. Kösz, inkább nem kérek ezekből. :D:D
"vagy felvágott mellé. A virslit meg az ilyen ipari töltelék árukat utálom, mert minden szart beledarálnak"
Ez önellentmondás. De amúgy jól eszel, ritkán találkozok ilyen étrendű emberekkel. (y) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!