Régen és ma az alsóbb munkásréteg nem szomorú hogy egyszerűbb olcsóbb ételek teszik ki az étkezéseik nagy részét?
nem értem a kérdezőt. egyszerű olcsó ételek. attól egyszerű, hogy nincs benne 10+ összetevő? hogy nem készül fél napig? a munkásréteg dolgozik, nincs idő bonyolult, pepecselős ételeket készíteni. az a lényeg, hogy finom legyen, laktató és viszonylag gyors.
olcsóság meg vitatható. ugyanaz a krumpli más árban van egy belvárosi kis zöldségesben mint egy falusi boltban. vagy arra gondolsz, hogy rib eye helyett olcsóbb húst vesznek az emberek? nyilván van aki rá van kényszerülve az olcsó húsra, de van aki pont azt szereti. én pl sose vennék csirkemellet, hiába imádja mindenki, én jobban szeretem a szárnyat, combot, ami mellesleg olcsóbb is szokott lenni.
Tanárként nem tudom hova tartozom, de soha nem volt gond a normális étel az asztalon. Mivel a hagyományos konyhát részesítjük előnyben és a rendszeres étkezéseket főtt étellel, meggyőződésem, hogy a családunk tökéletesebben táplálkozik, mint sokan a millióikból.
Ízléseken meg nem nem szabad vitatkozni, ha nyernék a lottón (nem lottózom :) akkor sem ennénk máshogy, legfeljebb szakácsnő csinálná az ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!