Miért olyan drágák a pick szalámik?
már már luxus lesz szalámit enni ?
ma is akartam venni , na de 10dkg-ért nem fogok 700 ft-ot adni...
és itt is csak a márkanevet kell megfizetni ....elszomorító
Kaiser dán szalámit szoktam venni,annak "csak" 3500 kilója,és van olyan finom mint a pick.
(tescoban veszem,nem mindig van,de veszek 30 dekát az elég jópár evésre)
Tescóban szokott akciós lenni a Pick szalámi, ilyenkor egy 75 dekás rúd 2750 Ft, ami azt jelenti, hogy kilója 3666 Ft, tehát 10 dkg feleannyiba kerül, mint amennyit írtál a kérdésben.
Mi ilyenkor veszünk 2 rúddal, és hűtőben simán eláll, eszegetjük a következő akcióig:)
persze , hogy több hús van benne meg stb...na de 7 ezret vagy még többet is elkérni egy rúdért ......
álljon már meg a világ na :)
13:42
a hús része biztos tiszta hús, de a szalámiban van bőven szalonna is, ha jól sejtem az a rengeteg fehér pötty nem hús. Ha megsütsz egy szalámi szeletet, szépen kiválik. Szóval szalonnáért nem kellene ennyit elkérni. De ha van ki megveszi, akkor bármennyit el lehet érte kérni.
A darált hús is kifehéredik mikor olajon pirítod, pedig nem szalonna....Azért van itt egy kis játék a színezékkel is....
A 7000ft / kg nem normális ár nézz szét máshol ott nem a cég a hibás hanem a bolt ami dupla áron árulja mert van hozzá arca....
Az bizony szalonna, az összetevők listáján is ott van
Felhasznált anyagok:
sertéshús, sertés szalonna, fűszerek
a sparban láttam ma 6990ft volt egy rúd pick téliszalámi
a pick báthory paprikás szalámi 6690 volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!