Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mik az egészséges, nem hizlaló...

Mik az egészséges, nem hizlaló rágcsálnivalók, amik nem túl drágák?

Figyelt kérdés

Uzsonnára vagy tízóraira egy csomag jó reggelt kekszet szoktam enni, szerintem az nem túl hizlaló és nem is egészségtelen, de azért nem a legjobb.

Milyen ételek vannak még, amit mindenféle előkészítés nélkül, "egyszerűen" lehet enni ÉS nem is drága?

2012. máj. 23. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

paprikás kölesgolyó.

olcsó is és finom is, és még ráadásul egészséges is

2012. máj. 23. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
250 gramm eper pépesítve, vízzel és édesítővel. Sűrű, de folyós, és csak 90 kcal. Egy tányérnyi lesz ebből. Tejet ne rakj bele.
2012. máj. 23. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:

répagolyók

almachips

sótlan mogyoró, tökmag, mandula-ezekból 2-3 marék

natur popcorn

puffasztott rizs, abonett

korpovit keksz

joghurt, kefír

cukormentes müzliszelet-pl.piros gyümölcsös

pászka

gyümölcsök

2012. máj. 23. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

2.: amit te írtál, az tök jó, de az elég alap, hogy minden gyümölcs egészséges és nem hizlal stb. de az eper általában rohadt drága, azt a rövidke időszakot leszámítva, amikor szezonja van...

És ha már epret eszem, akkor csakis magában, nem pépesítem, nem cukrozom, tejszínhabozom stb.... minden gyümölcs magában a legjobb.

2012. máj. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!