A panírozott halrúd is ugyanolyan egészséges, mintha "normális" halhúst ennék?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 10:14
1/4 DannyZuko válasza:
bár nem teljesen ide vág, de most olvastam pár napja egy cikket, hogy a tenyésztet hal sem igazándiból olyan egészséges, emrt teletunkolják őket xy szerekkel, hogy gyorsabban nőjjenek.... szánalmas...
2/4 anonim válasza:
Nem! A halrúd az csak maradékból van összeállítva és tele van tartósítószerrel.De ettől fóggetlenül semmi bajod nem lesz tőle.
3/4 anonim válasza:
Nem egészséges ma már semmilyen kaja. Mindenben vannak mérgek, mesterséges anyagok. Ezek a gyorsfagyasztott vackok meg ráadásul tartósítószerrel is tele vannak nyomva, meg még ki tudja, mivel.
4/4 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, de olyan soha nem lesz, mint egy frissen kifogott hal természetes vízből (nem tenyésztett )
a horgásztavakba is mesterséges tápon felhízlalt halakat telepítenek. olyanok is, mint a tápos csibe. zsírosak és íztelenek.
a halrudacska pedig préselt halpépből (zúzalék) van, nem is valódi halfilé.
a gyerekek viszont általában szeretik, mert nem kell bigyerészni belőle a szálkát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!