Miért olyan drágák a pick szalámik?
Figyelt kérdés
már már luxus lesz szalámit enni ?
ma is akartam venni , na de 10dkg-ért nem fogok 700 ft-ot adni...
és itt is csak a márkanevet kell megfizetni ....elszomorító
2013. ápr. 10. 13:28
11/30 anonim válasza:
9-es által felrakott link szerint az ára (fejrészben írva) 8319.- Ft/kg. Csodálkoznék, ha 3660-ért ideadnák.
Nálunk a Coop a múlt héten adta akciósban "csak" 4600/kg-ért!
12/30 anonim válasza:
48 % zsír, hmm, nem semmi! [link] Láthatjátok, itt meg kell fizetni a titkot és még Szeged klímáját is. A gazdagoknak!
13/30 anonim válasza:
Nálam a Pick azért nyerő, mert nem tartalmaz allergéneket. Laktózos vagyok, és ez nem mindegy. Ezért többször megveszem. Kiadós is, mert l0 deka legalább tiz zsömlébe elég, megadja az izét vajjal. Számold ki, akkor melyik drága a szalámi, vagy a parizer?
14/30 A kérdező kommentje:
ebben igazad van .
2013. máj. 16. 11:19
16/30 anonim válasza:
amíg az emberek drágán is megveszik, addig nem engednek az árból.
17/30 anonim válasza:
Na ja, kétszer annyi ideig elég, mint a parizer! Viszont 6000 felett már irreális az ára, az alatt még elfogadható.
18/30 anonim válasza:
Ha sokallod nem kell megvenni. Én sem veszek kobi marhát...
20/30 anonim válasza:
München-i tescoban feleannyiért árulják, és nem akcióban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!