Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » MIért esznek húst? (video)...

MIért esznek húst? (video) Olyan szomorú.

2009. nov. 2. 22:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
30%
miaz hogy miért esznek húst? azért mert a húson kivül semminek sincs ilyen jó tápértéke, és nekem csak a hús a finom, ha nincs hús nem szeretek enni. és amikor beleharapok egy zaftos sült csirkecombba akkor nem gondolok hogy na ezt a csirkét vajon hogy tartották bármennyire is szomorú. másrészt a szabadon tartott csirke 10 szer annyiba kerül mint a nagy üzemi és nem mindenki engedheti meg magának. ezvan
2009. nov. 2. 22:49
 2/32 anonim ***** válasza:
36%

Mert az ember mindenevö - és ebbe beletartzik a növényi és állati táplálék is.

Egyébként ezzel az erövel növényt se egyél, mert annak is rossz - csak éppen nem veszed észre (mert másfélék az érzékszerveid), hogy szenved.

2009. nov. 2. 22:51
 3/32 anonim ***** válasza:
46%
Szomorú nem szomrú ez van!Az ember nem növényevő hanem vegyestáplálkozású!Látnád szegény szarvasmarhákkal mit csinálnak...,ezt valahol elitélem,ahogy bánnak velük,de hús nélkül nehezen tudnám elképzelni az étkezésem!
2009. nov. 2. 22:54
 4/32 anonim ***** válasza:
45%

Egyetértek az előttem szólókkal.De kérdezlek,ha a tyúkokat sajnálod,akkor vajon a szúnyogokat sem csapod agyon?Vagy ha a konyhádban a sok légy rászáll az ételedre,akkor hagyok őket lakmározni,nem pusztítod el őket?Ha a kamrádban vagy a szobádban egereket vagy patkányokat látsz,esetleg csótányt vagy poloskát,azokat is békében hagyod,mert sajnálod őket?Pedig azok is éppúgy állatok,és éppúgy szenvednek,ha agyoncsapják őket,mint a tyúkok,vagy a disznók stb.

A tyúkok hasznosak az ember számára,a többiek pedig károsak,de mindegyikük állat,csak azokat nem védi senki.

2009. nov. 2. 23:04
 5/32 anonim ***** válasza:
39%

Mert ezek az állatok azért vannak, hogy megegyük őke, ennyi!:D

Amúgy nagyon utálom az ilyen gyökér állatvédőket, mint ebben a videóban is... miatuk kell bezárni egy rakat magyar céget is (ahelyett h örülnénk, hogy van még vmi amit mi állítunk elő, nem a dánok vagy a franciák) lásd: libatömés betiltása -.-"

2009. nov. 2. 23:11
 6/32 anonim ***** válasza:
56%
szerintem nem a husevést kellene beszüntetni,régen,és még ma is a falvakban normálisan tartották az állatokat,jo életük volt,felhizlalták őket,ha kellett megtömték (nem sajnálta őket senki,arra vannak hogy megegyük)...szoval kicsit emberibben kellene a haszonállatokkal bánni.
2009. nov. 2. 23:27
 7/32 anonim ***** válasza:
23%
Én is tudom sajnálni nagyon az állatokat,de nem tudnék lemondani a tejfölös csirkémről nokedlivel....Ha ezt sem ehetném ,mert jaj szegény csirke,akkor nem lenne öröm az étkezés!Amúgy én minden nap jót cselekszem.Nem eszem kutyát,macskát,hörcsögöt!
2009. nov. 2. 23:33
 8/32 anonim ***** válasza:
71%

én meg utálom az oan gyökereket mint vmeik válaszoló xD legyél a libák helyébe .. én akkor szivesen tömnék libát:)

amúgy van ennél durvább videó is, pl nem tudom láttátok e az Earthlings (Földlakók) c. filmet. Amúgy a többség meg se nézi az ilyen videókat csak nyugtázza h hús kell.

2009. nov. 2. 23:56
 9/32 anonim ***** válasza:
18%
hát mert finom! $_$
2009. nov. 3. 00:05
 10/32 anonim válasza:
0%
Kóservágást láttál már?
2009. nov. 3. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!