MIért esznek húst? (video) Olyan szomorú.
Szomorú nagyon:( Nem érdemelnek ilyen bánásmódot. Már egy ideje alig eszem húst, ha mégis, akkor se jó szájízzel teszem. Látom az életútját, a szenvedését, amíg a tányérra került. Ajánlom figyelmetekbe:
14:27-es válaszoló:az első filmben 14 percnél nem bírtam tovább nézni,sírnom kellet! Hogy lehet ilyet tenniük?!! :'C
ezt már nem bírom ki bőgés nélkül!:(
ki az egyáltalán,aki végig tudta nézni...eddig a menhelyi kutyáknak a megölésének puszta gondolata is aggasztott,de még sosem láttam így...hogy egyszerre több,rengeteg kutyust megöljenek,akár fáj nekik,akár nem!Mit lehetne tenni,hogy kinyilvánítsák egyesek a felháborodást,hogy ne tegyenek ilyet?! Az ember sírógörcsöt kap,ha meglátja ennek a rengeteg kutyának a kivégzését,holott ők semmiről sem tehetnek. És ha most kinézek az ablakon,és belegondolok,hogy hány ezer,vagy százezer,sőt,milliónyi kutya van kint,aki csak arra vár,hogy megöljék...:'(
Képzeljék csak magukat azok az emberek a helyébe,akik megteszik,hogy megölik...és ugyanezt érzem a többi állatnál is,akit levágnak,szó szerint...jajj...kár volt nézni a videót...ezt nem bírom már tovább...
de legalább lenne egy valaki,aki tudná,mit lehetne tenni,hogy egy menhelyi állatot se kelljen megölni...aki tudná...hogy mit kéne csinálni...kiskoromban gondolkodtam rajta,hogy kéne egy jó nagy farm,és teleraknám a világ összes köbór kutyájával és menhelyi kutyájával..de minden egyes alkalommal anyukám azzal szakította meg ezt a gondolatmenetet,hogy ezeket a kutyákat bizony etetni is kéne...reményteten minden..! :C
Persze össze lehet válogatni a brutálisabbnál brutálisabb videókat, de kérem szépen. Nem ez a jellemző! Németországban például állítom (láttam) hogy vannak olyan nem is speciális gazdálkodások, ahol a kis boci, meg az anyja jobban élnek, mint itt Magyarországon sokan.
És a mai élelmiszer-feldolgozó technológiák elég kiforrottak, tehát nem kisbicskával nyiszatolják a szarvasmarhát, hogy ugyan múljál már ki.
A káposzta lelki életével meg ki törődik? Az is aranyos ha kicsi :-)
Csak azért lepontozni, mert elmondom a véleményemet. És hol itt a liberalizmus?
http://www.youtube.com/watch?v=LkqbQp8OS34&feature=related
Magyarok vagyunk. A disznóvágás hagyomány. Akinek ez nem tetszik, elmehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!