Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » MIért esznek húst? (video)...

MIért esznek húst? (video) Olyan szomorú.

2009. nov. 2. 22:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen videókat csak éppen az ilyeneknek csinálják, akik utánna ezen szörnyülködnek, ahelyett, hgy gondolkodnának - ha nem eszel semmi olyasmit,a mihez meg kell valamit ölni, akkor kb. 2-3 hónap múlva éhen halsz.

A természetben ez van, mindent meg fog valami enni, semmiböl nem lesz semmi, ha nem eszel más élölényt, akkor nincs mit enned. Az ilyen széplelkeknek nincs semmi realitásérzéke.

2009. nov. 3. 13:57
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

utolsó:

szerinted ez normális hogy így bánnak állatokkal? benned meg k*vára nincs empátia..!! pff.. normálisan is lehet állatokat tartani..

2009. nov. 3. 15:20
 13/32 anonim ***** válasza:
2009. nov. 3. 15:27
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Akárki akármit mond ez akkor is durva és kegyetlen! Nem az a kérdés, hogy miért eszünk húst,hanem miért kell így bánni az állatokkal! Egyszerűen undorító!!!
2009. nov. 3. 16:15
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezek csak beállitott videók, az egész hazugság.
2009. nov. 3. 19:40
 16/32 anonim ***** válasza:
22%

Ha szomorú, hát sírj! Tán emós vagy, vagy greenpeaces?

Azokhoz az előttem szólókhoz csatlakozom, akik azzal kezdték, hogy a ember mindenevő.

Ettél már valaha húst? Vagy halat? Vagy bármi állati eredetű dolgot? Pudingot? Tudod miből van a zselatin? Vagy az oltó?

2009. nov. 13. 21:13
 17/32 A kérdező kommentje:

igen ettem már .:)

és nem nem vagyom emós:d sem greenpeace-es

csak egyszerűen nem tudom megemészteni azt,hogy amit eszem, az élt, úgy mint mi..

de most nem kell kötekedni, hogy az ember mindenevő, akkor majd holnapután meghalok mert nem jut a szervezetembe megfelelő mennyiségű fehérje, meg satöbbi, (de furcsa mert eddig semmi bajom nem volt)

mellesleg nem értem,hogy a vegetarianizum topicba milrt csak húsevők rinak?:S

és ő miért?..

2009. nov. 14. 12:30
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

én ezt a videot végig sem birom nézni.

én vega vok és ugy gondolom h főként nem a hús evésével van baj hanem a brutális állattartással.

és igen a természetben az állatok megeszik egymást de nincs pl olyan OROSZLÁN AKI ELŐbB BEZÁRJA A ZERGét v zebrát, honapokig műkaját ad meg hormoninjekciokat ad neki aztán eszi meg

v ha igen szoljatok,megnézem!!!!!

2009. nov. 15. 02:22
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

19.40-nek.

Igen ,szinész csirkék és előtte voltak válogatáson is és jo gázsit is kapnak !!!!

2009. nov. 15. 02:24
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem szinész csirkék, hanem gátlástalan emberek azok, akik ilyeneket csinálnak - akár, mert igy bánnak az állatokkal, és nemzavarja öket, hogy felveszik, de rengeteg eset ismert, ahol direkt a film miatt csialtak ilyeneket, sok pénzért. (Söt nemrég volt egy eset, ahol egy fanatikus ÁLLATVÉDÖ forgatott (saját tervezésü forgatókönyvvel) ilyet, hogy "lejárassa" azokat, akik húst esznek

Az hogy az ember mindenevö egy tény, ENNEK ellenére az állatokra is élölényként kellene tekinteni és megfelölö módon tartani és megölni (gyorsan és fáhdalommentesen), viszont ha az abaja valakinek, hogy nem akar élölény elpusztitani azért, hogy megegye, akkor ebbe a növények is beletartoznak. Igaz, hogy nem kiabálnak, de mérhetö elekromoj jeleket illetve szaganyagokat bocsájtanak ki, ha elpusztitják öket.

A természetben mindenki másik elölény fogyaszt el, ez alól senki sem tzdja kihúzni magát. A fontos szerintem CSAK az, hogy ne kinozzuk egyiket se.

2009. nov. 15. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!