Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készíted a jó kollagéne...

Hogyan készíted a jó kollagénes csontlevest?

Figyelt kérdés
Van marha velőscsont és húsos sertéscsont, ezeket egy levesbe bele lehet pakolni? Mit teszel még bele?

2020. okt. 11. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségeket az utolsó 2 órára rakd bele. A sok zsír normális. Ha ügyes vagy lezsírozhatod főzés közben, vagy ha kihűlt és a hűtőbe teszed nagyon könnyű dolgod lesz a lezsírozással.
2020. okt. 13. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:

Finom lett?

#11 vagyok

2020. okt. 14. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést, finom lett, kihagytam teljesen a leveskockát, shitake gomba és szójaszósz került bele, valamint tálaláskor erőspista. :) Viszont nem lett "rezgős", azaz hidegen nem állt be kocsonyásra. Talán azért, mert nem volt olyan sok benne a "bőrös" elem. Csak a farháton és a szárnyakon volt bőr. Kicsit ramen leves lett belőle. Megérte a hosszú főzés, de legközelebb marhát is teszek bele, és megszerzem a nagy fazekat. :) Marha húsos csont, csirke farhát, combok és szárnyak, csirke szív lesz a következőben.
2020. okt. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!