Azt olvastam hogy ha csontlét (alaplevet) készítünk akkor ugyanúgy járunk el mint a csontlevesnél de nem sózzuk és nem adunk hozzá vöröshagymát ez igaz és miért?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:09
1/3 doboszoli válasza:
Semmit nem adunk hozzá, majd a vele készült ételt fűszerezzük.
2/3 A kérdező kommentje:
vagy ha mégis adunk akkor már a készült ételt az alaplé figyelembevételével fűszerezzük nem igaz?
2012. szept. 10. 21:34
3/3 doboszoli válasza:
Ez is igaz, de így -szerintem- könnyebb mellényúlni.
Természetesen törvényt nem sértesz.D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!