Ha felkockázom a vöröshagymát, tárolhatom úgy fagyasztóban?
Még nem próbáltam ilyet, de biztos meg lehet csinálni, különösen ha megsütöd utána.
És ha amúgy olajban sütöd, nyugodtan tedd bele kiolvasztás nélkül, mint a mélyfagyasztott terméketek, ott hamar kiolvad :)
ha nem spórolok,akkor alapból fagyasztva kockázva veszem a hagymát...igen,árulnak ilyet,intersparban szoktam venni a fél kilós 200Ft...
simán beleteszem fagyottan az olajba,3 perc alatt ugyanugy néz ki,mintha frissen vágtam volna össze...
csak nincs sirás,nincs időtöltés...
Próbáltam.
Használati értéke ua. mint a frissnek, ám a hűtőládában minden hagymaszagú lesz, akárhogy csomagolod, úgyhogy feladtam.
Felkockáztam, olajban hamar megfonnyasztottam.
Befőttes üvegbe tömködtem, olajat öntöttem a tetejére.
Speizban 3 hétig elállt, fagyasztóba is oké, nem bűzölög :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!