Hogy pirítsam meg úgy a vöröshagymát, hogy ne keseredjen meg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nem kell megégetni!
Olajat teszel a serpenyőbe / lábosba, beleteszed a hagymát és dinszteld nem a legmagasabb fokozaton, közben kavargasd.
2/5 anonim válasza:
Azzal egészíteném ki az elsőt, hogyha észrevennéd hogy mégis ég, húzd el a tűztől és úgy kevergesd. Ha még nincs sok égett rész benne, akkor vissza is teheted alacsony fokozatra. Sót is szórhatsz rá, gyorsabban fonnyad.
3/5 anonim válasza:
Ha mindjárt megsózod, akkor nem ég meg olyan hamar.
4/5 anonim válasza:
Azért lesz keserű a hagyma, mert megégeted. Legyen a hagyma alatt megfelelő mennyiségű olaj. Közepes lángon pirítsd a hagymát és időnként kavargasd. Valamint nem árt neki egy kis só sem.
5/5 anonim válasza:
Egyenlő nagyságúra kell aprítani a hagymát. Általában attól lesz keserű, hogy a nagyobb darabokat szemmel láthatóan kellene még pirítani, de a pici daradokat már nemcsak megkapta/megbarnította a pirítás, hanem meg is égette.
Én a folyamtos kevergetést ajánlom, közepes tűz mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!