Milyen bevált praktikák vannak az ellen, hogy ne könnyezzek hagymapucolás és szeletelés közben?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 13:55
21/25 anonim válasza:
Én hidegvízbe hagyom egy pár percig, így tuti nem csip.Én évek óta így csinálom és bevált.
22/25 anonim válasza:
Ha a szádban vizet tartasz akkor nem csíp a hagyma!Elvileg a nyelved alá kéne tenni a vizet,de én annyi vizet teszek a számba hogy teli legyen.
23/25 anonim válasza:
Csukd be a szemed!!
Na jó, inkább ne csináld, nehogy baj legyen belőle:D
24/25 anonim válasza:
Nekem is az úszószemüveg vált be, belélegezhetem, amennyire akarom, és nem csíp, így szerintem a szemet irritálja közvetlenül, és attól van a könnyezés. A hideg vizet a szájba nekem nem vált be, ez viszont 100%-osan. Igaz, viccesen nézek ki benne:D
25/25 anonim válasza:
Az nagyon jó, ha egy nagy korty hideg vizet tartasz a szádban, úgy, hogy érintse a nyelvvitorládat. Akkor könnyezni se fogsz, és a hagyma csípős szagát sem fogod érezni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!