Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen bevált praktikák...

Milyen bevált praktikák vannak az ellen, hogy ne könnyezzek hagymapucolás és szeletelés közben?

Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 13:55
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
79%
Én hidegvízbe hagyom egy pár percig, így tuti nem csip.Én évek óta így csinálom és bevált.
2008. dec. 1. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha a szádban vizet tartasz akkor nem csíp a hagyma!Elvileg a nyelved alá kéne tenni a vizet,de én annyi vizet teszek a számba hogy teli legyen.
2008. dec. 23. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

Csukd be a szemed!!

Na jó, inkább ne csináld, nehogy baj legyen belőle:D

2009. jan. 20. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/25 anonim válasza:
Nekem is az úszószemüveg vált be, belélegezhetem, amennyire akarom, és nem csíp, így szerintem a szemet irritálja közvetlenül, és attól van a könnyezés. A hideg vizet a szájba nekem nem vált be, ez viszont 100%-osan. Igaz, viccesen nézek ki benne:D
2014. márc. 9. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/25 anonim válasza:
Az nagyon jó, ha egy nagy korty hideg vizet tartasz a szádban, úgy, hogy érintse a nyelvvitorládat. Akkor könnyezni se fogsz, és a hagyma csípős szagát sem fogod érezni... :)
2014. jún. 28. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!