Mennyire kell a feny illetve milyen homerseklet kell a kovaszos uborka elkeszitesehez?
Egy recept hozzászólásából idézek: nem kell a napra tenni a kovászolandó uborkát, elég neki a meleg hőmérséklet...
A pudingnak a próbája az evés. Ezt is ki kell próbálni.
Fény nem szükséges. Sütőben is készíthető, 40 fokon. Én már próbáltam, egész jó lett.
De...,én is a "napos" változatot szeretem a legjobban!
Ez most komoly? Sutoben 40 fokon? Mennyi ideig kell neki a 40 fokon lennie?
Leirnad a dolgot reszletesebben?
Nalam most a szoba belsejeben van az ubi a szobat meg nem neveznem naposnak.
Viszont van egy elektromos futotest a szobaban, most az fujja ra a meleg levegot. Vegul is az energia szamla nalam benne van a berleti dijban es a szobaban nincs meleg. Valaminek lennie kell mert az ejjel jott ki le a tetejen bar en opalosodast meg nem latok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!