Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kovászos uborka leve mitől...

Kovászos uborka leve mitől lett nyúlós?

Figyelt kérdés
Másodszor készítettem kovászos uborkát ezen a nyáron. Az első nagyon jó lett. A második hűvös időben a lakásban készült kovászos buci szelettel. A savanyúságával, állagával nincs baj, de a leve nyúlós lett. Mitől? Mi történt vele?

2020. júl. 21. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
16%
Megromlott. A kovászos uborka tűző napon érlelődik, hűvös lakásban megromlik.
2020. júl. 21. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Így van. Az enyémnek a leve ugyan nem lett nyúlós, de a legtöbb meglágyult. Alig tudtam megmenteni belőle. Nem volt elég nap hozzá. Már úgy értem, napsütés.
2020. júl. 21. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Romlott, szagján nem érezted?
2020. júl. 26. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!