Kovászos uborka leve mitől lett nyúlós?
Figyelt kérdés
Másodszor készítettem kovászos uborkát ezen a nyáron. Az első nagyon jó lett. A második hűvös időben a lakásban készült kovászos buci szelettel. A savanyúságával, állagával nincs baj, de a leve nyúlós lett. Mitől? Mi történt vele?2020. júl. 21. 10:53
1/3 anonim válasza:
Megromlott. A kovászos uborka tűző napon érlelődik, hűvös lakásban megromlik.
2/3 anonim válasza:
Így van. Az enyémnek a leve ugyan nem lett nyúlós, de a legtöbb meglágyult. Alig tudtam megmenteni belőle. Nem volt elég nap hozzá. Már úgy értem, napsütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!