Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Uborka lett berakva citromsavv...

Uborka lett berakva citromsavval celofán van rajta azon meg nátrium benzonát es majdnem felrobbant! Mit csinaljak, mi lehet a problema? SÜRGŐS VÁLASZT KÉREK!

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a celofánra kell tenni a tartósítót.
2019. aug. 12. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
100%
Kérdező, a szalicillal szemben a Na-benzoát vízoldható anyag, abból a konzervbe/befőttbe szokás keverni mondjuk egy késhegynyit üvegenként.
2019. aug. 12. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle tartósítószer fölösleges, ha tisztán dolgozol. Emellett a tartósítószer a lében használ csak, a celofánon nem.
2019. aug. 12. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!