Hogyan készül a joghurtos gyümölcsfagyi?
Figyelt kérdés
Olyan "lusta kisasszony" módra szeretnék citromos fagyit csinálni. Azt terveztem, hogy natúr joghurtba keverek egy kevés frissen facsart citromot, meg reszelek bele citromhéjat, plusz vaníliás cukorral édesítem és pohárban lefagyasztom. Így nem csapódnak ki a jégkristályok? Elég krémes lesz? Vagy csináljam inkább habtejszínnel?2010. aug. 2. 08:07
1/2 anonim válasza:
szia! én szoktam gyümölcsjoghurtokat fagyasztani. ha kicsit visszaolvad, kristályos lesz , de nagyon finom.
inkább olyan sorbet jellegű.
nyogodtan csináld joghurtból,nem bánod meg.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!