A csirkemáj valóban nem keményedik meg a sótól?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Én sose mertem2020. jún. 11. 08:28
1/6 anonim válasza:
Én próbáltam, nem tűnt fel hogy számottevően keményebb lett volna.
De nyugodtan próbáld ki amúgy. Ha pl rántod akkor meg tudod tenni hogy kettőt besózol próba képpen, a többit nem. Így ha mégse jó akkor nem vesztettél semmit. Ha resztelt májat vagy lecsós májat csinálsz akkor nyilván ez nem megy, ezért teszteld így kicsiben rántott májon.
2/6 anonim válasza:
Tényleg nem, a baromfi májak egyike sem.
3/6 anonim válasza:
Nekem gumis állagú lesz, ha besózom, és úgy nem szeretem.
4/6 anonim válasza:
Nem keményedik meg. Én mindig sóval főzöm :)
5/6 anonim válasza:
A csirkemáj nem keményedik meg a sótól. Simán sózom resztelt májnak, semmi különbség. Rántott máj esetén a tojásba teszek sót, de ezt mindenféle májjal így csinálom.
6/6 anonim válasza:
Valóban :)
Én eszem a világon a legtöbb csirkemájat, és mindig sózom az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!