Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csirkemáj valóban nem...

A csirkemáj valóban nem keményedik meg a sótól?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Én sose mertem
2020. jún. 11. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam, nem tűnt fel hogy számottevően keményebb lett volna.

De nyugodtan próbáld ki amúgy. Ha pl rántod akkor meg tudod tenni hogy kettőt besózol próba képpen, a többit nem. Így ha mégse jó akkor nem vesztettél semmit. Ha resztelt májat vagy lecsós májat csinálsz akkor nyilván ez nem megy, ezért teszteld így kicsiben rántott májon.

2020. jún. 11. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg nem, a baromfi májak egyike sem.
2020. jún. 11. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem gumis állagú lesz, ha besózom, és úgy nem szeretem.
2020. jún. 11. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem keményedik meg. Én mindig sóval főzöm :)
2020. jún. 11. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
A csirkemáj nem keményedik meg a sótól. Simán sózom resztelt májnak, semmi különbség. Rántott máj esetén a tojásba teszek sót, de ezt mindenféle májjal így csinálom.
2020. jún. 11. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Valóban :)

Én eszem a világon a legtöbb csirkemájat, és mindig sózom az elején.

2020. jún. 11. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!