Mit tegyek, hogy ne legyen a rizs trottyadt-mottyadt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 19:23
11/12 anonim válasza:
Ne főzd addig. Ha te aldente szereted szereted, akkor ne főzd szarrá...
12/12 anonim válasza:
Én is sütőben, ahogy többen írták. Nem szottyos, nem tapad. Amúgy a főzős, mintha tésztát főznél ki működik, kínaiak szoktak úgy. Ott van főtt rizs, és pirított rizs. Az utóbbi az , mint nálunk elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!