Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti tesztek sütőmargarint vagy...

Ti tesztek sütőmargarint vagy más zsiradékot a rizshez?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy ha száraz a főtt (zacskós) rizs, akkor tesztek hozzá sütőmargarint/margarint/zsírt/akármit, hogy ne legyen olyan száraz?

2019. júl. 18. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Én úgy csinálom, hogy egy bögre rizst egy kevés olajon megpirítok, aztán felöntöm 2 bögre vízzel. Természetesen ízesítem. :)
2019. júl. 18. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem, azt szeretem, ha pergős a rizs
2019. júl. 18. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Sosem hallottam még.

Tehát ez akkor kéne, mikor már nem friss?

És működik?

2019. júl. 18. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Én szoktam hozzá tenni egy kis teavajat miután kész
2019. júl. 18. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim válasza:
81%
Pici olajat szoktam a vízbe.
2019. júl. 18. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Eleve mi a fenének főz valaki zacskós rizst?
2019. júl. 18. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim válasza:
84%
Én szoktam bele tenni egy kanál olajat miutan kifőtt , így nem lesz olyan száraz.
2019. júl. 18. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:

Hmm ez érdekes, tehát elég eltérő a dolog.

2 kérdésre válaszolnék, nem tudom mi volt a sorszámuk:


1. Én spec. Nem főzök zacskós rizst a műanyag miatt, de anyám csak azt csinál. Mert...csak. pedig tud főzni.

2. Nem kiszáradáskor tesszük bele a margarint, hanem mikor még meleg és friss, így beleolvad a margarin.


Egyébként mindenkit felpontoztam, érdekes kis közvéleménykutatás kerekedett ki. :)

2019. júl. 18. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vajon dinsztelek petrezselyemzöldet bele pici majorannát só, bors és ebbe teszem a kifőtt zacskósrizst. Egyébként jobban szeretem a lédig rizst, amit pirítva készítem el, de így ízesítem.
2019. júl. 19. 07:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha sima főtt rizst csinálok, akkor nem. Ha pirított rizst, akkor viszont szoktam egy kis zsírt, vagy olívaolajat tenni alá. Mondjuk ez a száraz a rizs dolog nekem fura, életemben nem ettem még ilyet, csak brutálisan ízetlent.
2019. júl. 19. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!