Delma light margarinnal lehet helyettesiteni sutibe a zsiradekot?
Nem az ilyen szendvicskrémben rengeteg víz van.
A margarint zsírral, vajjal, kókusz zsírral tudod helyettesíteni.
Nem, semmiképpen sem. Két tepsi muffinhoz, vagy 1 tepsi kevert tésztához teszel 1 deci olajat, tökéletes lesz a tészta.
Úgy sem eszed meg az összeset, az egy 1 darabra jutó zsiradék pedig elenyésző.
A linzernek pedig a lelke a minőségi, legalább 80 %-os vaj, vagy a vajnál kevesebb zsír.
De azokból is ehetsz pár darabot, anélkül, hogy ártanál magadnak és a fogyókúrádnak.
Ahogy már írták, vizes vackok nem jók a zsír helyett.
Az én diétámba se fér, hogy a sütiben zsír legyen, egyszerűen olyat sütök, amibe nem kell hozzáadott zsír, csak zsíros fehérjeforrás. Az nekem belefér. Ott van pl. a piskóta.
Amint elkezdek dekaszám zsírt tenni a sütikbe, elszáll a nap, hacsak nem maradok egy falatnál. De az én étrendem drasztikusan eltér a legtöbbekétől, így ez nem mérvadó.
Te ismered a saját diétádat és azt, hogy mennyit eszel egyszerre. Mérlegelj, mi fér bele. De ne rontsd el a sütidet light szendvicskrémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!