Ti tesztek sütőmargarint vagy más zsiradékot a rizshez?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy ha száraz a főtt (zacskós) rizs, akkor tesztek hozzá sütőmargarint/margarint/zsírt/akármit, hogy ne legyen olyan száraz?2019. júl. 18. 18:27
11/12 anonim válasza:
Mert biztos mindig megeszed frissen, amit megfőzöl.
Otthon én is annyit főzök ki, ami frissen elfogy.
Munkahelyre szoktam ebédet rendelni, a teljes adag 2 napig elég, és ha rizseset rendelek nagy ritkán, akkor másnapra száraz a rizs. Pedig le van zárva, visszazárható műanyag dobozban hozzák ki.
Na de épp ezért nem nagyon szoktam rizseset rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!