Bepanírozott patiszont (Csillagtök) le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Holnap paníroznám be, és a maradékot lefagyasztanám. Nem olajban akarom sütni, hanem tepsiben. Egyéb trükkök?2020. máj. 31. 20:03
1/7 anonim válasza:
Igen!
Ha bepaníroztad, először tálcán szépen rakd sorba őket egymás mellé, és úgy tedd a fagyasztóba. Ha már megfagytak, összerakhatod mindet egy zacsiba, és úgy be a fagyóba. Szükség esetén annyit szedsz ki belőle, amennyire szükség van, nem fognak összefagyni.
2/7 anonim válasza:
Nem.
Túl magas a víztartalma. Én már próbáltam, és én is sütőben sütöm, nem olajban. Sütés után gyakorlatilag csak a gumis panír maradt.
3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, hát nem tudom, mi legyen. Mondjuk a víztartalmát úgy csökkenteném, hogy panírozás előtt besózom és fél órát állni hagyom. Ha nagyon sok marad, akkor lehet, hogy kettőt hármat megpróbálok lefagyasztani.
2020. máj. 31. 20:49
4/7 anonim válasza:
Ez a legegyszerűbb: próbáld ki, és majd a tapasztalat dönt! Bár nálunk nem készülhet annyi rántott patisszon hogy abból maradjon lefagyasztásra! :-D
5/7 anonim válasza:
Felengedés után hempergesd meg még egy réteg zsemlyemorzsában és nagyon forró olajban süsd, max 3-4 percet.
6/7 anonim válasza:
A trükk, hogy nem szabad felolvasztani sütés elött, fagyosan kell a forró olajba/sütöbe tenni!
Ha kiolvasztod, akkor tünik el a belseje és marad csak a panír!
7/7 anonim válasza:
1-es vagyok! Valóban, nem kell kiolvasztani, fagyos állapotban rakod bele az olajba, csak ne legyen túl forró, és rögtön borítsd be!!! Nem fog szétfröcsögni. Majd kipróbálod, neked hogyan működik, és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!