Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Bepanírozott patiszont (Csilla...

Bepanírozott patiszont (Csillagtök) le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
Holnap paníroznám be, és a maradékot lefagyasztanám. Nem olajban akarom sütni, hanem tepsiben. Egyéb trükkök?

2020. máj. 31. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Igen!

Ha bepaníroztad, először tálcán szépen rakd sorba őket egymás mellé, és úgy tedd a fagyasztóba. Ha már megfagytak, összerakhatod mindet egy zacsiba, és úgy be a fagyóba. Szükség esetén annyit szedsz ki belőle, amennyire szükség van, nem fognak összefagyni.

2020. máj. 31. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Túl magas a víztartalma. Én már próbáltam, és én is sütőben sütöm, nem olajban. Sütés után gyakorlatilag csak a gumis panír maradt.

2020. máj. 31. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, hát nem tudom, mi legyen. Mondjuk a víztartalmát úgy csökkenteném, hogy panírozás előtt besózom és fél órát állni hagyom. Ha nagyon sok marad, akkor lehet, hogy kettőt hármat megpróbálok lefagyasztani.
2020. máj. 31. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legegyszerűbb: próbáld ki, és majd a tapasztalat dönt! Bár nálunk nem készülhet annyi rántott patisszon hogy abból maradjon lefagyasztásra! :-D
2020. máj. 31. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felengedés után hempergesd meg még egy réteg zsemlyemorzsában és nagyon forró olajban süsd, max 3-4 percet.
2020. jún. 1. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A trükk, hogy nem szabad felolvasztani sütés elött, fagyosan kell a forró olajba/sütöbe tenni!

Ha kiolvasztod, akkor tünik el a belseje és marad csak a panír!

2020. jún. 1. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok! Valóban, nem kell kiolvasztani, fagyos állapotban rakod bele az olajba, csak ne legyen túl forró, és rögtön borítsd be!!! Nem fog szétfröcsögni. Majd kipróbálod, neked hogyan működik, és szeretem.
2020. jún. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!