Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A rántott halnak (ponty) van...

A rántott halnak (ponty) van valami külön praktikáj hogy szépen átsüljön, vagy ne dobja le a panírt magáról? Lassú vagy közepes lángon kell?

Figyelt kérdés
Vagy csak simán egy panír és bele a forró olajba. Lassú tűzön.
2008. nov. 23. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen soha nedves a hal ,teljesen legyen száraz mikor panírozod.Mindig forró olajon hírtelen süsd.
2008. nov. 23. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem!mindig utólag sózd meg mert a sótól nedves lesz és akkor lelöki a panírt.
2008. nov. 23. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogy hírtelen? Szóval nem kell takarékon???
2008. nov. 23. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen azt jelenti, hogy forró olajban és rövid ideig,a hal hamar átsül.

Nem takarékon , mert akkor elázik és lejön a bunda.

Egy estére szoktam tejbe áztatni fokhagymával , majd lecsepegtetni, szárazra törölni panír előtt és gyors(hirtelen) sütés. Sózni utólag!

2008. nov. 23. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!