Mit lehet tenni, ha a porcukor az üveges tartójában összeállt, kemény lett?
Figyelt kérdés
Vettünk porcukrot, és a tárolójában teljesen egybe összeállt. Próbáltam összetördelni, úgy lereszelni, de tényleg nagyon egyben van, kemény, az üveget meg nem akarom annyira cseszegetni. Érdekelne, hogy nektek van erre egyszerűbb, hatékonyabb, gyorsabb megoldásotok?2020. ápr. 3. 23:52
1/7 anonim válasza:
Vízzel felöntöd, felhígul és úgy fel tudod használni valami kajába.
3/7 anonim válasza:
de valami nem stimmel nálad a páratartalommal, én mindent a hűtőben tárolok és még ott sem csomósodik össze a porcukor
5/7 anonim válasza:
A tartód nem tzár rendesen, ne abban tartsd.
Most meg próbáld kiszedni (késsel el lehet darabolni), utána kávédarálóval, sodrófával, kalapáccsal össze tudod törni, és ezt tartsd jól záródo edényben.
Vagy még jobb, nem tartasz otthon külön porcukrot, hanem ha kell, akkor kristálycukrot kávédarálóban ledarálsz és már kész is a porcukor - így nincs gond a tárolásra!
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mitől állt így össze (víz mehetett bele vagy tényleg a pára?). Igazából annyira porcukrot nem is szoktam venni, hanem a sima cukrot daráltam le, amikor olyat sütöttem, amihez kellett porcukor (most meg már nincs darálónk).
2020. ápr. 4. 07:30
7/7 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod a következő technikával: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!