Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a titka, hogy a porcukor...

Mi a titka, hogy a porcukor ne recsegjen a sütemény krémjében?

Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
A porcukor nem recseg. A kristálycukor recseg.
2018. júl. 23. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Egyes, dehogynem, elég, ha nem finom porrá van őrölve. :)


Kérdező: addig kell kézi habverővel verni vajjal, stb együtt, míg teljesen el nem olvad.

2018. júl. 23. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
A kristálycukor recseg, a porcukor meg roszog! És igen, meg kell várni, amíg elolvad. Elvileg hideg krémben is, ha elég sokáig vered. ;)
2018. júl. 23. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
A zsírharang meg dönög...
2018. júl. 24. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 19650405 válasza:
Főzd bele a krémbe a cukrot.
2018. júl. 29. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!