Mi a titka, hogy a porcukor ne recsegjen a sütemény krémjében?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 17:35
1/5 anonim válasza:
A porcukor nem recseg. A kristálycukor recseg.
2/5 anonim válasza:
Egyes, dehogynem, elég, ha nem finom porrá van őrölve. :)
Kérdező: addig kell kézi habverővel verni vajjal, stb együtt, míg teljesen el nem olvad.
3/5 anonim válasza:
A kristálycukor recseg, a porcukor meg roszog! És igen, meg kell várni, amíg elolvad. Elvileg hideg krémben is, ha elég sokáig vered. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!