Hogyan lehet porcukrot kesziteni hazilag? Gondolom ledaralni a kristalycukrot, de mivel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 15:43
1/8 anonim válasza:
Darált porcukorból csak hasonlót kapsz, mint a porcukor, de a porcukorban vannak más adalékanyagok is.
Egyébként kávédarálóval le tudod darálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszi. Amugy epp az adalekanyagok miatt kellene, mivel liszterzekeny van a cdaladban.
2013. aug. 3. 16:21
4/8 anonim válasza:
Kávé vagy mákdarálóval olyan finomra darálod, amilyenre akarod.
5/8 anonim válasza:
Miért, a gyáriban van glutén?
Ez érdekes, nem gondoltam volna.
Azt tudtam, hogy van benne valami csomósodás gátló, meg hogy nem mind egyforma, de hogy glutén lenne benne, ez meglepő. Minek rakják bele...?!
6/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, miert. Amikor kiderult, az orvos figyelmeztetett, hogy a porcukorral vigyazni kell.
2013. aug. 3. 16:40
7/8 anonim válasza:
Nekem is a régi kávédaráló vált be. nem is veszek porcukrot. egy kis munka megéri, mert sokkal olcsóbb így.
a gluténról még én sem hallottam porcukorban, eléggé meglep.
8/8 anonim válasza:
Vagy a közönséges mokkacukrot zacsiba rakod, és húsklopfolóval törsz belőle porcukrot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!