Ha csomos lett a porcukor mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 09:02
1/6 anonim válasza:
1. előveszed a tészta-reszelőt és szépen lereszeled
2. belerakod egy hűtő-zacsiba, befogod a száját és kiklopfolod
3/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindket valaszt)
2014. jún. 12. 09:41
4/6 anonim válasza:
Ha kibontatlan zacskó porcukor, akkor még úgy kibontatlanul nyomkodd meg sodrófával vagy klopfolóval...
(Anyám mindig úgy szokta kinyitni a zacskót, hogy össze van benne kövülve a cukor, és villával próbál törögetni belőle és a dobozába tuszkolni. Agybajt kapok tőle... Legalább ami még zacsiban van, azt porosítsuk már ott! Elég külön szórakozni azzal, ami a doboz aljába kövült később...:-))
5/6 anonim válasza:
Szétverésnél ajánlatos valami ruhába beletekerni, mert a zacsi kiszakad, tuti.
6/6 A kérdező kommentje:
a sodrofast probaltam tokeletes megoldas) a hutotasak sem szakadt ki egyaltalan
2014. jún. 12. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!