Helyettesithetem a porcukrot rendes cukorral ha fizikai képtelenség porcukorra szert tenni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 21:40
1/14 anonim válasza:
A legtöbb ételben igen. Ahol nagyon fontos, hogy jól feloldódjon, azt tovább kell csinálni. Illetve tojáshabba muszáj porcukor.
Egyébként én botmixerrel szoktam "ledarálni" a kristálycukrot, teljesen jól viszi, szóval ha az esetleg van otthon, akkor meg tudod oldani.
2/14 anonim válasza:
Igen. De ha a kristálycukrot kávédarálóban megdarálod,akkor lesz porcukrod. Én mindig így csinálom. Teszek közé egy felvágott vaniliarudat. Jól záródó dobozba teszem,és mindig van itthon vaniliás porcukrom.
3/14 anonim válasza:
Minden további nélkül,esetleg a végeredmény ropogni fog!
4/14 anonim válasza:
Tojáshabba,piskótába is kristálycukrot szoktam tenni,és így is jó.
5/14 anonim válasza:
Mondjuk egy linzerban azért nem kockáztatnám meg
6/14 anonim válasza:
A porcukor ledarált kristálycukor, ha feltétlen szüksége van rá, akkor kávédarálóval tudsz késziteni. Én soha nem veszek, mert pár nap alatt összeáll, ledarálni meg max. 2 perc.
7/14 anonim válasza:
ööm, meglepően kihagyta mindenki, hogy az arányok megváltoznak...amihez pl 10 dkg kristálycukrot használtál, azt határozottan NEM 10 dkg porcukor fogja helyettesíteni, hanem kevesebb, kivéve ha házilag ledarálod magadnak
8/14 anonim válasza:
Nem, a porcukor nem ledarált porcukor. Az drága lenne. Porcukrot egyszerűbb, gyorsabb készíteni. Előbb lehet befejezni a kristályosítást. Nyugodtan ledarálhatod. Az ugyanúgy megfelel. Sőt tisztább.
10/14 anonim válasza:
22:32-es: Ezt azért magyarázd el ".amihez pl 10 dkg kristálycukrot használtál, azt határozottan NEM 10 dkg porcukor fogja helyettesíteni" ugyanis a súlya nem változik semminek attól, hogy ledarálod, a cukor meg feloldódik a felhasználáskor, tehát a tömege is ugyanaz lesz, mint folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!