Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tul sok tejfölt vettem,...

Tul sok tejfölt vettem, milyen ételeket javasoltok amihez tejföl kell?

Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

...és a teljes kiengedés után alaposan összekeverni.

2020. márc. 22. 21:22
 12/21 A kérdező kommentje:
amikor én mentem, még nem volt itt a virus. ha mindenki akkor ment volna, utána meg ult volna otthon a seggén, akkor most kevesebb beteg lenne. jo reggelt.
2020. márc. 22. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem így működik mindenkinél!

Vannak akik nem tudnak 100 ezrekért pluszban vásárolni, vagy társasházban laknak, ahol nincs lehetőség elraktározni.

De engem hidegen hagy, hogy ki és mennyit vásárolt, nekünk ami kellett, 2 hete mindent meg tudtunk venni (vidéken).

2020. márc. 22. 21:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te/ti hányan vagytok, de ha családról beszélünk, akkor nem elég 40ezer.

De ismét elmondom, nekünk ami kellett megvettük, ésszel, előregondolva, nem felhalmozva.

Én nem ítélkeztem feletted, inkább (le)sajnáltam azokat, akik raklapon tartják most otthon a lisztet, cukrot, 50 liter olajat és az életük még most is csak a saját zabálásuk körül forog. A te kis 40ezres vásárlásod nem ez a kategória.

2020. márc. 22. 22:14
 15/21 A kérdező kommentje:
Ha az egészségugyben dolgoznál lehet nem sajnálnád le őket hanem örulnél, hogy miattuk lesz egy egy szusszanyásnyi pihenőd. Aki meg nem volt elég felelős az fog tudni vásárolni akkor is amikor emiatt egy vagy akár több plusz beteg lesz az egészségugynek. Merthogy jut neki is, csak ép önmagát másokat és a saját családtagjait veszélyeztetve tud csak majd hozzájutni. Senki se tudja meddig tart majd a járvány, hetek, vagy honapok, még csak azt tudjuk hogy kinában és az olaszoknál van most egy hullámvölgy de amikor még kockázat nélkul lehetett vásárolni, ennyit se tudtunk. Én is honapokra halmoztam volna fel, ha lett volna annyi pénzem. Max. ha tul sok akkor elöbb mehetnek végre szabadságra az élelmiszerkereskedelmi dolgozok, mert kevesebb ember járkál majd a boltokba. De ha az nem tette meg akinek lett volna rá módja...
2020. márc. 22. 22:27
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Akkor te valószinüleg nem is tejfölt vettél, hanem bocifölt, finomfölt vagy ehhez hasonló kutyulékot, szerintem inkább kuka.
2020. márc. 23. 10:51
 17/21 A kérdező kommentje:
ne magadbol indulj ki, van aki el is olvassa mi van a cimkére ráirva
2020. márc. 23. 10:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Készíts pillefánkot! Többször kipróbáltam, fini!

[link]

2020. márc. 23. 12:33
 19/21 Béla211 ***** válasza:
100%
Fokhagyma kremleves tejföllel behabarva. Gomba paprikás Csőben sült zöldségek pl karfiol. Csirke paprikátsat is szoktak jó tejfolosen csinálni, Franciasalata,krumplisalata, halpastetom konzervhalbol vacsira reggelire friss kenyere nagyon jó 😊
2020. márc. 23. 13:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Rakott krumplit pl. mi jó sok tejföllel szeretjük, mint ahogy a túrós tésztát is. De paprikás csirkébe, sütőben sült rakott cuccokhoz is elfogy. Székelykáposzta, pogácsa, stb. Sok-sok kaja finom tejföllel. Sajtos-tejfölös lángos. Tejfölös zöldbableves. Bakonyi sertésszelet, tárkonyos csirkeraguleves. Egész változatos, ami hirtelen eszembe jutott, de lehetne még bőven sorolni.
2020. márc. 23. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!