Milyen adalékanyagot javasoltok a következő húskrém jellegű ételhez?
A cél nem maga a húskrém állag, hanem az, hogy egy mélyhűtőben a legkisebb helyen tárolható melegszendvicsre kenhető krém (vagy szórható por) legyen.
Az alapötlet az, hogy gombát olajban megsütni, csirkecombot darálthúst saját zsírjában megsütni, esetleg gombát ezeknek a sütés közben keletkező zsírjában, majd a megfőtt megsült húst gombát összevágni, összedarálni, vékony rétegekben megfagyasztani majd fagyasztott állagban összedarálni (esetleg lepényszerűen kenyérre eleve helyezhetően fagyasztani)
A felhasználás módja pedig az, hogy kenyérre tenni, szórni, ha porszerű vagy legalábbis darabos s melegszendvicsszerűen grillben megsütni.
A kérdés egyrészt arra szól, hogy mindehhez milyen s mennyi fűszer kell, másrészt hogy mi mást javasoltok még belekeverni illetve bármilyen eltérő ötlet érdekel. Fontos lenne a helykihasználás, tehát a fagyasztandó termék ne legyen darabos hanem töltse ki a lehető legjobban a rendelkezésre álló mélyhűtő teret.
Nagyon túlbonyolítottad!
Tehát egy gombás-csirkehúsos melegszendvicskrémet akarsz készíteni?
Tegyél bele levés dinsztelt hagymát, sót, őrölt borsot, csipet porpaprikát. Mielőtt a kenyérre kened (amikor kiolvasztottad) keverj hozzá tejfölt (frissen) és reszelt sajtot. Aztán süsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!