Tejföl helyett "frissföl"-t vettem. Használható ez is (valamire), vagy inkább "felejtős"?
Figyelt kérdés
Ahol a recept tejfölt ír, oda ez is jó?2019. júl. 29. 14:32
2/22 anonim válasza:
Igen, szóval ne dobd ki, és nem mérgező.
Csak nem tejföl.
3/22 anonim válasza:
Növényi zsírral helyettesítik benne a tejzsír egy részét, mert olcsóbb. De kicsit más lehet az íze. Olyan ételbe rakd, ahol a tejföl íze nem olyan meghatározó. Annyira nem gáz szerintem amúgy, az egyik nagyanyám is frissfölt használ, mert ezen akar spórolni. De attól még ugyanolyan finoman főz.
4/22 anonim válasza:
Ennek a valaminek annyi köze lehet a tejfölhöz mint a baracknak a "barack ízesítésű szeszel ital"-hoz.
5/22 anonim válasza:
Rakottasba simán elmegy (pl. rakott kel, stb.)
6/22 anonim válasza:
Egyik sem igazi tejföl, csak utánzat. A bolti tejfölnek nevezett valami helyett ez is jó.
7/22 anonim válasza:
Szerintem kár elrontani bármilyen ételnek az ízét is ezzel, szóval én inkább elugranék a kisboltba venni igazi tejfölt.
8/22 anonim válasza:
Mi ezt használunk, sajnos rossz anyagi körülmények között élünk és ott spórolunk, ahol lehet,de aki nem tudja, hogy nem tejföl, rá nem jön, bármilyen ételhez is használjuk, ugyanolyan finom, úgyhogy nyugi.
9/22 anonim válasza:
Úgy vettem észre, azokhoz az ételekhez, amihez a végén kerül, és nincs tovább főzve (pl. töltött káposzta, túrós tészta) felejtős.
De amibe belefőzöd, vagy rásütöd, azokhoz használható.
10/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!
2019. júl. 29. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!