Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti a nagy dobozos tejfolt...

Ti a nagy dobozos tejfolt osszekeveritek, ha felnyitjatok vagy siman kanalaztok belole?

Figyelt kérdés
Ha siman kanalazok, marad folyekony resze. Na ezzel mit lehetne csinalni? (Le szoktam onteni en)

2019. aug. 3. 05:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én először alaposan összerázom és utána nyitom mindegyiket.
2019. aug. 3. 06:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinyitom, egy evőkanállal alaposan összekeverem. Mindig így csinálom. N/46
2019. aug. 3. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem keverem. Mi a baj a folyékony résszel?
2019. aug. 3. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Anya kever,apa nem,megy a veszekedés ezen is😂
2019. aug. 3. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Kenyerre szeretem kenni sokszor es a folyekony resz folyik olyankor mindenfele :D
2019. aug. 3. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy hiába kevered össze, álltában akkor is kiválik újra a folyékony rész. Legalábbis nekem. Persze össze lehet keverni minden alkalommal újra.
2019. aug. 3. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Én azt a vízszerű részt leöntöm. Nem gusztusos. Nem szoktam kevergetni sem.
2019. aug. 3. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Leöntöm a vizes részt, aztán kiveszek annyit kanállal, amennyi kell. Nem keverek össze 800 gramm tejfölt, ha csak a csirkepaprikásba kéne 2 kanálnyi.
2019. aug. 3. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig összekeverem villával, mert elvileg a "víz" az tejsavó rajta, ami az egyik legegészségesebb része.

Kenni és ételt locsolni is könnyebb összekeverve, mint egy viszonylag összeálló tömbbel.

2019. aug. 3. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én felhasználás előtt mindig alaposan összekeverem, mert a krémes állag könnyebben feldolgozható, illetve jóval bevonóképesebb. Én soha nem szoktam leönteni a savót róla. (Ugyanis ha belekeverem a tejfölbe, az állaga jóval krémesebb lesz.)


(Külön info: A tejsavó 93-94%-ban vizet tartalmaz, a maradék pár százalékot a tej jellegéből származó laktóz, oldható proteinek, ásványi sók, tejsav és zsírok teszik ki. Ezeken a fő összetevőkön kívül még tartalmaz citromsavat, nem proteinben lévő nitrogén komponenseket és B típusú vitaminokat, valamint lakto-, immunglobulint és albumit. - Szóval szerintem kár volna egy ilyen anyagot kiönteni a lefolyóba.)

2019. aug. 3. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!