Én először alaposan összerázom és utána nyitom mindegyiket.
2019. aug. 3. 06:20
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Kinyitom, egy evőkanállal alaposan összekeverem. Mindig így csinálom. N/46
2019. aug. 3. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
Én nem keverem. Mi a baj a folyékony résszel?
2019. aug. 3. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
Anya kever,apa nem,megy a veszekedés ezen is😂
2019. aug. 3. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 A kérdező kommentje:
Kenyerre szeretem kenni sokszor es a folyekony resz folyik olyankor mindenfele :D
2019. aug. 3. 08:23
6/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába kevered össze, álltában akkor is kiválik újra a folyékony rész. Legalábbis nekem. Persze össze lehet keverni minden alkalommal újra.
2019. aug. 3. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
Én azt a vízszerű részt leöntöm. Nem gusztusos. Nem szoktam kevergetni sem.
2019. aug. 3. 09:32
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Leöntöm a vizes részt, aztán kiveszek annyit kanállal, amennyi kell. Nem keverek össze 800 gramm tejfölt, ha csak a csirkepaprikásba kéne 2 kanálnyi.
2019. aug. 3. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
Mindig összekeverem villával, mert elvileg a "víz" az tejsavó rajta, ami az egyik legegészségesebb része.
Kenni és ételt locsolni is könnyebb összekeverve, mint egy viszonylag összeálló tömbbel.
2019. aug. 3. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Én felhasználás előtt mindig alaposan összekeverem, mert a krémes állag könnyebben feldolgozható, illetve jóval bevonóképesebb. Én soha nem szoktam leönteni a savót róla. (Ugyanis ha belekeverem a tejfölbe, az állaga jóval krémesebb lesz.)
(Külön info: A tejsavó 93-94%-ban vizet tartalmaz, a maradék pár százalékot a tej jellegéből származó laktóz, oldható proteinek, ásványi sók, tejsav és zsírok teszik ki. Ezeken a fő összetevőkön kívül még tartalmaz citromsavat, nem proteinben lévő nitrogén komponenseket és B típusú vitaminokat, valamint lakto-, immunglobulint és albumit. - Szóval szerintem kár volna egy ilyen anyagot kiönteni a lefolyóba.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!