Mit rontok el csirkecomb sütésnél?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én minigrill sütőben csinálom alufóliában 250 fokon 20 percig, majd kicsomagolom és amikor színt kap, akkor kiveszem.
De van, hogy bedobom az olajba és ott adok neki színt.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
5-ös válasszal egyetértek, és én is megkérdezem, mi a fenétől marad nyers, mert amit leírtál, azzal tökéletesen meg szokott sülni, puha és omlós beül a csirkecomb, kívül ropogós. Leírásod szerint mindent jól csinálsz, de szerintem is a sütőddel lehet baj. Ennyi hőkezelés után sütőben nem szabadna, hogy nyers maradjon.
Van egy tippem: esetleg sütőzacskó, ha ketchupos-combot sütsz és ragaszkodsz is a ketchuphoz. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor előbb kísérletezd ki "sima fűszerkeverékkel", vagy simán besózva, és ha így sem sül meg, akkor a sütőddel (is) baj lehet. Az 180 fok 40 perc, utána 15-20 perc lefedés nélkül készítve jónak kellene, hogy legyen. Nyersnek semmiképp!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Dobd be a combokat egy sütőzacskóba, és állítsd bele egy tepsibe.
Nem kell rá alufólia, nem kell légkeveréses sütő, a leg"butább" öreg gáztűzhely is megteszi. 40perc alatt megpuhul a saját gőzében, aztán fölvágod a zacskó tetejét és 10 percet rápirítasz. Tálalás után eldobod a zacskót, nem kell síkálni a tepsit, egyszerűen kiöblíted és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!