Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell abálni a hagymát?

Hogyan kell abálni a hagymát?

Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Az abálás tulajdonképpen 100 foknál alacsonyabb hőmérsékleten történő, lassú és hosszú ideig tartó főzést jelent, így innentől kezdve tudod a választ.

Mellesleg hagymát nem szoktak abálni, de te tudod!

2020. febr. 18. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
csatlakozom az előzőhöz… Hagymát dinsztelni szoktak, nem abálni.
2020. febr. 18. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 balkalolka ***** válasza:
78%
Nyilván konfitált hagymára gondolt a kérdező. Bő zsírban/olajban sütőben 80-90 fok amíg megfelelően puha lesz.
2020. febr. 24. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!