Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a hagymát vízbe áztatom és...

Ha a hagymát vízbe áztatom és hagyom állni egy ideig, akkor tényleg nem fogok könnyezni aprításkor?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor:

- héjastól vagy anélkül

- mennyi ideig kell áznia

- mennyi vízben

- utána kell száradni vagy elég csak át törölni?



2013. nov. 6. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
De igen, semmit nem jelent az áztatás.
2013. nov. 6. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Én félbe vágva szoktam betenni a hűtőbe pár óráig és utána már lehet is aprítani! :)
2013. nov. 6. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
legjobb az úszószemüveg :D
2013. nov. 6. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
vagy napszemüveg:)
2013. nov. 8. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Egy, az interneten található, cikk is a szemüveget (orrot és szemet takaró) ajánlják.

Már csak ki kell próbálni?

2013. nov. 8. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Én is hűteni szoktam.


A válaszokat köszönöm.

2013. nov. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!