Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmeken lehet könnyezn...

Melyik filmeken lehet könnyezni, DE boldog a vége?

Figyelt kérdés
Ismerek párat, de jó lenne valami olyan, amit még nem láttam. Legyen megható, szerelmes, a vége pedig pozitív. (Azt utálom, mikor összejön két nyilvánvalóan összeillő ember, aztán mégis túlkattogják a dolgot és a film végére szakítanak, pedig még mindig imádják egymást.)
2013. szept. 23. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:

P.S I love you. Mondjuk én kisírtam rajta a szemem, de a vége kárpótolt.

Apakomplexusomat kielégíti a Jeffrey Dean Morgan ahhuhh :D

[link]

2013. szept. 23. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Híd Terabithia földjére

na ennél eltörik a mécses mindenkinél...

2013. szept. 23. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:

A vége nem pozitív de a szétsírtam magam.

Star Wars III.

"TE VOLTÁL A KIVÁLASZTOTT"

2013. szept. 23. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Ház a tónál

Fogadom

A boldogság nyomában (nem romantikus, de nagyon jó film, megható)

2013. szept. 23. 23:28
 5/8 anonim válasza:
2013. szept. 24. 08:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi, a P.S. I love you és a Fogadom még nem volt meg, ezek lesznek akkor. Persze ha még ír valaki, az is jó, ezekből sosem elég.:)

Apakomplexus? Miért, hány éves vagy?:-O :D Mindegy, csak meglepődtem, mert kb. velem egyidősnek tűnik a hapsi..:D Nem rossz tényleg..:)

2013. szept. 24. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:

22 :D

Nem mondom, hogy apakomplexusos vagyok, de szerintem egy 40-es pasi ezerszer jobban néz ki a fiatalabbaknál :D Alig várom, hogy öregedjen a párom :)

Amúgy ajánlásom alkalmából ma meg is néztem a P.S I love you-t... hát megint nem bírtam ki bőgés nélkül.

2013. szept. 24. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Hú, tegnap láttam a Fogadomot... Nem nagyon volt idejük a szempilláimnak megszáradni.
2013. szept. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!