Mivel lehet puhítani a ropogós csalamádén?
Figyelt kérdés
Hiába van már jó ideje a levében, de nagyon ropogós, és én az omlós, puhát szeretem. Mit rakjak bele? Szódabikarbónát vagy mit csináljak?2020. jan. 14. 09:54
1/8 anonim válasza:
Szűrd le, forrázd le jó sok forróvízzel, hagyd benne 20-30 percet, aztán tedd vissza a régi levébe.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. jan. 14. 10:30
4/8 anonim válasza:
Szerintem semmit nem tudsz csinálni vele, mert borkénezve van, pont azért, hogy ropogós maradjon, mert a 99,9% úgy szereti.
Forrázhatod, főzögetheted, de nem fog változni, legfeljebb elcseszed az egészet.
5/8 anonim válasza:
Dunsztold ki! Azaz:
Üvegestől tedd bele egy lábasba, öntsd fel az üveg ⅔ részéig hideg vízzel, és melegítsd kis lángon addig, amíg az üvegben a csalamádé leve gyöngyözni kezd, tartsd ezen a hőfokon 10 percig. Ekkor kapcsold ki alatta a tűzhelyet, és hagyd kihűlni a vízben. Így megpuhul, de nem fő szét, és a levével sem kell semmit csinálni.
7/8 anonim válasza:
Forró víz egy dolgot fog csinálni.... elviszi az egész ízét
8/8 anonim válasza:
Inkább az eredeti levét forrald fel és forrón öntsd vissza rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!