Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Darált húst hogy töröd szét?

Darált húst hogy töröd szét?

Figyelt kérdés

Általában hentestől vagy háztól hozunk húst, és az a darált sertés mindig normálisan néz ki,kis szép golyó szerű minden szem.

Ha épp nincs muszáj vagyok boltban venni tálcásat, ami meg olyan hosszú gilisztákban van.

És akárhogy pirítom, kevergetem ez sokszor így marad ilyen nagy hosszú darabokban.

Én vagyok debil vagy más ezt hogy csinálja? Mert így nem túl gusztusos.


2019. nov. 27. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
sztem a daralo tarcsa meretetol fugg. sutes elott 2 villaval huzkodd szet, de ha pl husgombocot csinalsz erdemes ledaral i meg egyszer
2019. dec. 9. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!