Furfangos Frigyes kérdése:
Van itthon darált mákom, palacsintám és eritritem. Ha mákos palacsintát szeretnék, mivel tehetem krémesebbé a tölteléket?
Figyelt kérdés
Szénhidrát diétán vagyok, az ötletek él vegyétek figyelembe! K!2019. okt. 8. 12:29
1/5 anonim válasza:
A mákot kis tejjel főzd össze (ne folyjon!) bele az édesítő, esetleg citromhéj, vagy áztatott mazsola,ha szereted.
Ezzel kend meg a palacsintát!
De kis lekvárral is összekeverheted, akkor már krémesebb, de az első nekem finomabb.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mentek a zöld kezek.
2019. okt. 8. 15:30
5/5 anonim válasza:
A palacsinta és a mák komoly szénhidrát tartalmú ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!