Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A csipkebogyót mindenképpen...

A csipkebogyót mindenképpen ki kell magozni, ha mondjuk teának gyűjtjük?

Figyelt kérdés

Okoznak-e gondot elfogyasztva a magon lévő szőrök? Nagyon macerás egyesével felvagdalni a bogyókat, no meg ha már érettebb is akkor csak kenődik a hasznos anyag.

Lekvárnak előkészítve természetesen elkerülhetetlen.

Vagy ha valakinek van ötlete a magok egyszerű és gyors eltávolítására, kérem ossza meg velem.


2019. okt. 15. 04:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Teához nem kell kimagozni. Elég csak egy kicsit összenyomni, vagy megroppantani a húsát, hogy az értékes anyagok ki tudjanak oldódni. A kész teát, ha szükséges le is szűrheted, de nekem pl nem is nagyon jött ki a szőre.
2019. okt. 15. 05:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcscentrifuga.
2019. okt. 16. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!