Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csipkebogyót le kell forrázni...

Csipkebogyót le kell forrázni hogy kijöjjön a C-vitamin tartalma, vagy elég langyos vízbe áztatni egy éjszakáig?

Figyelt kérdés
Mindenhol mást olvasok, mindenki mást mond. Hogy is van most ez akkor? Hogy a legjobb inni? Forróba tegyek be egy fél marékkal, vagy épphogy langyosba, vagy a hideg vízbe is jó lenne?

2014. szept. 22. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hideg vízes áztatás éjszakán át.
2014. szept. 22. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak áztatni jó, forrázni nem szabad, mert nem tesz jót a C vitamin tartalmának.
2014. szept. 22. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezer éve hidegvízben szoktuk kiáztatni, így a leghatékonyabb

a c vitamin érdekében.

2014. szept. 22. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
A C vitamin szetmegy a forró vízben. Pontosabban 60 °C felett már annyi neki.
2014. szept. 22. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így tudtam :)
2014. szept. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!