Miért kell a lereszelt krumplit kinyomkodni, miért nem maradhat benne a saját leve?
Én nem is tudtam, hogy sztrapacskánál ki kellene nyomkodni.
Úgyhogy maradjunk abban, hogy nem kell kinyomkodni!:)
Valljuk be őszintén, hogy a mostani krumplik nem olyanok, mint régen. Amikor megveszed zöldségesnél, vagy bárhol, egyszerűen nem lehet kiigazodni rajtuk. Van, amelyik piros héjú, van a sárga, de régen legalább tudtuk, hogy melyik mire való. Most hiába írják rá, hogy főzni, sütni, akármire való, ... á, inkább hagyjuk is. Eltűntek a normális krumplik. Ráadásul kívülről gyönyörű, de amikor pucolod,tele van vízzel, vagy épp az ellenkezője. Fekete foltos belül, vagy a héj alatt vastagon zöld. Vettem olyat is, aminek olyan íze volt, mint ami télen megfagyott: totál édes.
Alap normál krumplit nem kell kinyomkodni reszelés után. Ennyi röviden a saját tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!