Kovászos uborkát próbálok csinálni, de kb.2 óránként elfolyik róla annyi víz, hogy a kenyér kilóg, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ilyen gyakran nem tudok ránézni munka mellett. Megpenészedik a kenyér, ha csak naponta 1-2x töltök rá?2019. aug. 29. 15:22
11/15 A kérdező kommentje:
Forralt sós vízzel pótoltam, szóval szerintem nem lesz tőle kevesebb íze. Ha 1 napra elutaznék, ott hagyhatom az ubikat, vagy annyit nem bír ki? Előtte muszáj befejezni és leszűrni a levet (2nap érlelés után utaznék el)?
2019. aug. 29. 16:25
12/15 anonim válasza:
Hát annyira nagy baja nem lesz, csak nem lesz olyan erőteljes íze, mert egy napig nincs miben érlelődnie. Nem tudsz valakit megkérni, hogy utántöltögesse? Egyébként miért nem akkor kezded el csinálni, amikor tudod hogy kb 1 hétig nem kell elutaznod, messzire menned stb?
13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2019. aug. 29. 16:28
14/15 anonim válasza:
Nincs mit :) Utazz el nyugodtan, de előtte jól töltsd tele és rakd hűvösebb helyre!
15/15 anonim válasza:
Én ugy szoktam, hogy a kaprot teszem utoljára, azzal leszoritom az alatta levöket. Másik megoldás ha ha fa lapoccal (kis falapocska) szoritod le. Amennyi lé kifut, az kifut és kész. Nem kell semmit potolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!