Segítség! Az egész fizetésem kajára költöm! Mit tegyek? Más is van így?
Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem dolgozni, ës lett egy kis saját pénzem, egyre többet költök finom ennivalókra naponta. Igazából a fizum, ami nem sok, teljesen erre megy el, nem költök utazásra, sem ruhákra, sem szórakozásra, csak evésre. De ez nagyon boldoggá tesz. Régen gyermekkoromban sokat éheztem, csak rossz minőségű ennivalókra futotta, kicsit kövér is voltam. Manapság tartom a súlyom, a jobb kaják nagyon jó hatással vannak rám, teljesen a függőjük lettem. Más is van így ezzel?2019. jún. 27. 20:22
11/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha kajára 150-et költesz, plusz lakbér, rezsi és még félre is tudsz tenni, akkor nem mondhatod, hogy nem sok a fizud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!