Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Segítség! Az egész fizetésem...

Segítség! Az egész fizetésem kajára költöm! Mit tegyek? Más is van így?

Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem dolgozni, ës lett egy kis saját pénzem, egyre többet költök finom ennivalókra naponta. Igazából a fizum, ami nem sok, teljesen erre megy el, nem költök utazásra, sem ruhákra, sem szórakozásra, csak evésre. De ez nagyon boldoggá tesz. Régen gyermekkoromban sokat éheztem, csak rossz minőségű ennivalókra futotta, kicsit kövér is voltam. Manapság tartom a súlyom, a jobb kaják nagyon jó hatással vannak rám, teljesen a függőjük lettem. Más is van így ezzel?
2019. jún. 27. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. jún. 27. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De hogy néz ez ki? Minden nap étteremben eszel?
2019. jún. 27. 20:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem, azt nem engedhetném meg magamnak, magamnak készítek minden ennivalót. Bélszín a kedvencem, lazac, vadak.
2019. jún. 27. 20:47
 4/11 anonim válasza:
83%
Én havi 10 -15 ezer forintot "eliszok". Imádom az energiaitalokat, teákat, üdítőket. Engem ez nagyon zavar, de nem bírok leállni. Persze iszok ezek mellett vizet is.
2019. jún. 27. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
A mi családunkban is az élelmiszerekre megy el a legtöbb pénz, pedig nem is minőségi kaját veszünk. Felment az élelmiszerek ára. Szerintem a jó minőségű ételek egészségesebbek, úgyhogy tartsd meg a jó szokásodat.
2019. jún. 27. 21:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😀
2019. jún. 27. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha téged nem zavar a szórakozás, új ruhák stb hiánya, és emellett tudsz félretenni is (tehát mondjuk nem vágna földhöz, ha hirtelen kéne kifizetned a hűtő javíttatását) akkor nincs ezzel baj.
2019. jún. 27. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal gond, hogy most kiélvezed a korábbi éhezést, de azért figyelj, mert nagyon elszállhat veled a ló. Gondolom, most még a szüleidnél laksz, ezért tudod ezt megtenni, hogy az egészet kajára költöd, de valamennyit muszáj lesz megtartani a fizetésedből, mert így hogy kezdesz majd önálló életet?
2019. jún. 28. 11:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is rengeteget költök kajára. Csakis egészséges és jó minőségűt veszek, muszáj, mert ha nem, az nagyon rossz hatással van a közérzetemre és az egészségemre. és még mindig olcsóbb megoldás ez, mint gyógyszert szedni.
2019. jún. 28. 12:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Már nem a szüleimnél lakom, a fizetésem lakbéren kívüli részét verem el ennivalókra. Meg persze félre is rakok,de így is havi 150et elköltök ennivalókra. Persze néha szívesen elmennék nyaralni, de ez fontosabb nekem. Köszi a támogató kommenteket, eddig a környezetemtől elég durva kritikákat kaptam emiatt.
2019. jún. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!