Milyen nasikat vigyek 12-14 órás utakra?
Figyelt kérdés
Gépkocsivezető vagyok, főtt ételt otthon eszem, de szükségem lenne olyan ételekre, amit akár vezetés közben is tudok enni, de nem egészségtelen. Eddig kakaóscsigát, fornettis pogácsát, baconos péksütiket, és ilyeneket ettem, de ezek nagyon egészségtelenek, és már kezdem is unni. Miket és mennyit ehetnék, ami ellát energiával erre az időre, de egészséges, és az emésztésemre sincs rossz hatással, nem terheli le a gyomrom, és vezetés közben is csipegethetném?2019. máj. 23. 08:06
11/14 anonim válasza:
Szerintem egy szendvicset, csokit, mindent amit könnyen kézbe lehet venni, mindenki meg tud enni vezetés közben, anélkül, hogy bármiben is zavarná. Nem nagy ügy.
12/14 anonim válasza:
Èn pl szeretem az abonettet is simán...
13/14 anonim válasza:
Kollégám kocsiját pár hete totallárra törte egy telefonnyomkodó teherautós....még jó hogy a kolléga megúszta kisebb sérülésekkel
14/14 anonim válasza:
Nem fér bele 5-10 perc pihenő?
Mert azalatt egy csirke+rizs+zöldség kombót simán be lehet lapátolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!