Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek a több orás vizsgám...

Mit egyek a több orás vizsgám előtt, amitől nem leszek éhes és nem is puffaszt?

Figyelt kérdés

Vagy 4 órát kéne kibírni.

Közben talán lesz szünet, talán nem.

Bevinni csokit, kekszet talán lehet, talán nem.

A puffadás elkerülése lenne a legfontosabb.

Gyógyszerben is gondolkodom, de még nem probáltam ilyet.

2018. jan. 29. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
35%

Egyél pl. egy jó nagy hamburgert. Abban van minden, jó hosszú időre elveri a éhedet, és ha nem McDonald's sertéshizlaldás műanyag vacak, még akár egészséges is lehet a sok friss zöldség benne. De hasznos lehet egy dőner, dürüm, vagy kebab is.

A gyógyszert felejtsd el! Az éhség nem csak úgy viccből jelentkezik - azt jelzi, hogy a szervezetednek szüksége van valamire az optimális működéshez. Ha elnyomod valami hülye pirulával ezt az érzetet, azzal csak magadat csapod be. Arról nem is szólva, mennyivel többe kerül a gyógyszer, mint egy jó kaja.

2018. jan. 29. 18:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értetted hogy mit írok
2018. jan. 29. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy a vizsga előtt mit egyél. Tehát nem közben, meg szünetben, hanem előtte. Előtte meg bármit ehetsz.
2018. jan. 29. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Zabkását fahéjjal.Ha a tejes dolgok puffasztanak,akkor növényi tejjel.

Te tudod,hogy mik fújnak fel, azokat kerüld.

Szerintem annyira túlenni nem érdemes magad, mert akkor az emésztés is elég nagy energiát vesz el, nem fog úgy vágni az agyad.

Én vinnék be egy pár szőlőcukrot és valamilyen kis kekszet.

Ki lehet bírni 4 órát kaja nélkül is szerintem.

Italnak vigyél be borsmenta teát, az puffadás ellen csodás.

1# ez nálatok ilyen betegség, hogy a mekit szidni kell, tök mindegy mi a téma?

2018. jan. 29. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

#4, azért szidtam a mekit, mert hamburgert javasoltam a Kérdezőnek. A hamburgerről meg kapásból mindenkinek a McDonald's féle sertéshizlalda ugrik be, holott ott drágák is és egészségtelenek is a hamburgerek.

Másrészt mit zavar az, ha szidom is a mekit? Rászolgáltak? Igen, rá. Akkor jogos. 'Nuff said.

2018. jan. 29. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Könnyedebb, de kiadós ennivalót érdemes választanod. Nekem ilyen célra a natúr görög joghurt, és szintén natúr zabpehely vált be, mellé pár kocka csokival, esetleg utóbbi helyett mézzel. Amiket kerülj, azok a nehéz, zsíros ételek, a nagyon cukros nasik, és a tésztafélék, péksütik. Ezek ugyanis nem segítenek, sőt, inkább hátráltatnak, ha huzamosabb ideig kell mentálisan épnek, fittnek maradnod.

Ha pedig kiderül, hogy vihetsz be egy kis valamit, érdemes szőlőcukrot vinni. Pár szem elég, és sokkal jobb, mint a csoki. Esetleg mellé mehet pár szem keksz, ha attól tartasz, hogy megéhezel.

2018. jan. 29. 22:29
 7/9 Metionin ***** válasza:

Ismerős probléma, én 3 óránként eszek mint a kisbabák (de 2 óránként még jobb) ,így egy 4 órás vizsga alatt elkerülhetetlen hogy extra hangos gyomorkorgás kíséretében pusztuljak megfele a teremben. Szóval ilyenkor általában halat ettem zöldségekkel vagy rántott sajtot krumplival és zöldségekkel. Én észrevettem, hogy a zöldséget mindig hosszabb idő alatt eméztem meg, így később leszek éhes és nem is mardos annyira az éhség. Bár ha hajlamos vagy puffadásra, a zöldség puffaszthat is :/

Ha lehet bevinni kaját, akkor szőlőcukor vagy étcsoki vált be.

2018. jan. 30. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, az ugye megvan, hogy bármit is eszel, utána nem leszel éhes?

Ha nem akarsz puffadni akkor egyszerűbb leírni, mit NE egyél: káposztát, babot, köményt, borsót, lencsét, tojást.

Ezek az élelmiszerek puffadást okoznak.

Egyél nápolyit, kekszet, mogyorókrémet, brióst, Fornettit, ilyesmiket.

#4 mit zavar az téged, ha valaki utálja a mekit? Te gondolom odajársz szakmányba a sertéshizlaldába. Kaptad a mínuszt.

2018. aug. 26. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:

egyél műzliszeletet, egészséges, nem puffaszt, és még tápláló is

"ez nálatok ilyen betegség, hogy a mekit szidni kell, tök mindegy mi a téma?"

az imádott Mekidet azért szidjuk, mert

a) iszonyú egészségtelen

b) drága

c) jól se laksz belőle

neked meg a mekiimádat a te saját betegséged, kisapám

tőlem is kaptad a mínuszt

2019. szept. 6. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!