Mit csináljak? Nincs itthon semmi kaja. Éhes vagyok.
Figyelt kérdés
A szüleim nincsenek itthon és itt hagytak semmi nélkül. Se pénz se kaja. De szó szerint semmi, se kenyér, se tojás, se krumpli hogy süssek, egy doboz ketchup van a hűtőben meg egy margarin. Pénzem nincs.. 300 Ft van a tárcámban, azzal tudok valamit kezdeni? Mamámtól akartam kérni krumplit hogy kezdjek vele valamit, de ők sincsenek otthon. Mit csináljak?
300 ftból veszel kb 3 zsömlét 6 szelet felvágottal raksz bele kecsapot azt annyi
2017. máj. 6. 09:56
2/14 anonim válasza:
Jó nagy köcsögök a szüleid.
2017. máj. 6. 10:09
3/14 anonim válasza:
egy kiló kenyeret tudsz venni, margarin van, mit akarsz még? Én tinédzserkoromban igen gyakran ezt ettem, ha ettem egyáltalán valamit, sokszor kimaradtak étkezések. Szóval ne rinyálj, margarinos kenyér sóval, oszt jónapot!
2017. máj. 6. 10:38
4/14 anonim válasza:
Veszel pár zsemlét meg valami felvágottat vagy olcsó kenőmájas.
Esetleg csöngess be a szomszédba és kérj kölcsön valami alap élelmiszert vagy egy kis aprót.
2017. máj. 6. 11:04
5/14 anonim válasza:
150 forintért vehetsz egy kg krumplit, ha van otthon olaj akkor süthetsz azt, marad 150 froncsid egy kg almára.
2017. máj. 6. 11:20
6/14 anonim válasza:
300-ból azért jól lehet lakni, ha ügyes az ember. Fél kiló rizs és fél kiló sárgaborsó kijön belőle, az több kiló étel főve, kb. 2 napi kalóriamennyiség, persze idő, míg megfő. Vagy 6 tojás zöldséggel, van, aki ennyivel már jóllakik. A krumpli nem valami laktató, de 300 forintnyi krumpli jobb híján a margarinban kisütve valami, a ketchup is megy hozzá.
Elég durva azért, én soha életemben nem voltam olyan helyzetben (egyalkalmat kivéve), hogy ne legyen a ház tele zöldségekkel, hogy hetekig-hónapokig legyen mit ennem. Bizarr és szomorú ez.
2017. máj. 6. 11:54
7/14 anonim válasza:
Fagyasztó?
2017. máj. 6. 11:58
8/14 anonim válasza:
300 Ftból vehetsz tojást is
Tojásrántotta vagy tükörtojás
5 db tojás kb. 200 Ft és még zsemlére vagy kiflire is marad
Esetleg vehetsz kiscsomagos virslit is 180 Ft
2017. máj. 6. 12:26
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, túléltem :DD hazajöttek a szüleim és hoztak mindent ami kell, most palacsintát csinálok :D
2017. máj. 6. 12:56
10/14 anonim válasza:
Hú, végre megmenekültél. Már azt hittük, hogy belehalsz egy fél napos éhezésbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!